Să vină Moșul!

Sînt fascinată de sărbătorile de iarnă, iar cînd vine timpul sa decorez casa pentru Crăciun, sînt pur și simplu captivată de miile de idei și de însuși procesul.

DSC_0962

În acest an, am optat pentru un brad artificial și am căutat unul care să fie înalt și cochet, o achiziție utilă și rezistentă în timp :)  Asta mi-a fost decizia după cîțiva ani în care dădeam prioritate brazilor naturali, care au fost o adevărată povară pentru mine, începînd cu instalarea acestora pînă la ultimul ac cules de prin casa.

DSC_0225

În privința culorilor jucăriilor de brad, am preferat combinația de roșu-auriu-argintiu și cîteva lucrări hand-made cu motive tradiționale care îmi amintesc de micii colindători din poveștile cu Guguță.

2014-12-01 21.23.49

DSC_0182

 

DSC_0150

Pentru a-i reda mai multă splendoare pomului de Crăciun, l-am iluminat cu ghirlande multicolore și monocromatice, care creează o atmosferă extraordinară și de care nu mă mai plictisesc 😀

DSC_0138

Iar pentru că, aceste sărbători sînt unele calde, de suflet, am așezat mai multe lumînări decorative prin casă, care pe lîngă atmosfera relaxantă pe care o produc, emană arome subtile și extrem de plăcute.

DSC_0021

Urmează o ultimă sesiune de shopping înainte de Crăciun, cînd la poalele bradului nu va mai fi atît de pustiu 😀

DSC_0190

La mulți ani, dragii mei! 2014-12-10 22.50.38

Acest articol a fost publicat în Evenimente, Lucruri simple, Utilitare. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *