O viață veritabilă de student poate fi doar la cămin!

Cristina Mîțu, membră a Consiliului Coordonator al Audiovizualului, a povestit pentru SHOK.md cum au fost anii de studenție. Potrivit spuselor sale, studenția este una veritabilă doar dacă locuiești la cămin.
7508cristinaMitu-2
“M-am bucurat de cinci ani superbi de studenție la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative de la USM, acolo unde m-am maturizat, am învățat să învăț, am legat prietenii pe viață, am avut cei mai excentrici și buni profesori, am simțit gustul tinereții, independenței și libertății în gândire și acțiune.

Studenția mea a cunoscut mai multe etape, însă cea mai memorabilă o consider pe cea în care am locuit la căminul studențesc. O viață veritabilă de student poate fi doar la cămin, acolo reușești să înveți, având diverse surse de la mai mulți vecini :) să te distrezi, să te împrietenești cu studenții din toate cursurile și torentele și să mai faci și șotii.

Am fost o studentă disciplinată și responsabilă. Am reușit să învăț chiar și în perioadele când lipseam de la ore din cauza deplasărilor de serviciu, să susțin toate examenele cu brio și să iau licența cu nota 10.

Cele mai memorabile situații sunt legate de colegii mei, cu care am avut cele mai haioase și trăsnite peripeții, însă acum îmi amintesc cu drag de zilele de sărbătoare când decanul facultății, Dl. Cujbă ne întâmpina în holul facultății fie cu niște versuri personalizate sau ne cânta un refren dintr-o piesă, ne dăruia un simbol confecționat manual sau bomboane, era mereu atent cu noi și se străduia să ne creeze o amintire frumoasă despre anii de studenție”, a menționat Cristina.

Cristina Mitu

http://shok.md/ultimele-stiri/cristina-mitu-o-viata-veritabila-de-student-poate-fi-doar-la-camin.html

Acest articol a fost publicat în Lucruri simple. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *